Фото

Фото

пʼятницю, 19 лютого 2016 р.

Антибедучілка, або яким має бути сучасний учитель






Люблю вечір п"ятниці: він, як травень, обіцяє відпочинок. Отже, можна собі дозволити книгу або фільм. Утома від читання постійних дописів про кризу освіти спонукає подивитися на професію інакше. Прикро те, що каменем спотикання позіціонується саме педагог. Уважно читаю коментарі, стежу за публікаціями про досвід зарубіжних освітніх систем. Але ж хочеться бачити. Освіту слід здобути, а досвід - набути. Сучасний педагог, аби зацікавити учня, повинен візуалізувати, як Паганель. Ще є мотиваційні фільми, які дозволяють простежити новий підхід, відчути різницю, провести аналіз своїх помилок. Тож, якщо маєте час, рекомедую для перегляду стрічку   "Перед класом"

Завдання для 9-А класу до Міжнародного дня рідної мови



Шановні дев"ятикласники! У неділю 21 лютого відзначається Міжнародний день рідної мови. Пропоную долучитися до нього. Із цією метою Ваше домашнє завдання полягає в написанні листа  мові. 

четвер, 18 лютого 2016 р.

Пам'ятаємо


Про події 18-20 січня 2014 року на Майдані, а згодом через рік у Дебальцеве, можна багато говорити, а ми слухали музику, дивилися світлини й малювали янголів.

середу, 17 лютого 2016 р.

День спонтанного прояву доброти

Добігає до вечора 17 лютого - День спонтанного прояву доброти. А Ви встигли проявити свою доброту? Якщо їсте шоколадку, поділіться. Ще встигаєте зателефонувати й сказати Комусь Щось Добре. А потім озирнутися навкруги й обійняти Того, Хто найближче. Проявляйте доброту спонтанно й не тільки зараз, а щодень. Тоді весна настане швидше. Добра Вам всім) 

неділю, 14 лютого 2016 р.

З Днем Любові


Віддай людині крихітку себе. 
За це душа наповнюється світлом.


Ліна Костенко
Уже майже весна. Така собі оаза наприкінці зими. По-різному ставляться сьогодні до свят, до Дня Валентина зокрема. Але для мене, це День Любові. Маленькі діти  повторюють повсякчас, що люблять, закохані, а пізніше суспільство їм нав"язує сором за відверті почуття. Так виникають підліткові комплекси. Дорослі ще рідще воліють говорити про любов. Дарма. Любов - це світло, гармонія. Це початок всього і продовження. ЛЮБОВІ! МИРУ! ДОБРА!