Фото

Фото

четвер, 27 серпня 2015 р.

Іван Франко - феномен доби



Інколи буває так, що людина випереджає свій час і місце. Тоді її не люблять, ба навіть бояться, не розуміють.Така людина інакша. Вона феномен, приречений на страждання, нерозуміння, самотність. Такою людиною був і, як видно з купюри вище, є Іван Франко.

середу, 26 серпня 2015 р.

Скоро в школу. Хто більше хвилюється: батьки чи діти?


Дехто вважає, що батьки поводять себе 1 вересня так.

ЗНО-2016. Увага! Можливі зміни

Демократія передбачає прозорість. Сьогодні ми маємо змогу слідкувати за перебігом вступної кампанії, відбувається публічне обговорення проекту закону "Про освіту". Разом із цим на обговорення громадськості винесені й програми ЗНО. Цьогоріч ми стали свідками резонансу щодо сесії з української мови та літератури. То ж які зміни чекають на нас у 2016 році?

понеділок, 24 серпня 2015 р.

Моя маленька незалежність

Сьогодні День Незалежності України. Долучилася до ментальної таїни - одягла вишиванку. Національні символи перестали бути просто знаками - стали частиною нас. 
24 роки. Такий вік нашої країни. Що ж відбувається з людиною-однолітком на такому етапі життя? У 24 зазвичай уже здобута освіта, опановується професія, виникає впевненість, з"являється стабільність. Тож є до чого простувати. 
Хочу й з Вами, друзі-читачі, поговорити про незалежність. Чи замилювалися Ви, наскільки важлива вона - НЕЗАЛЕЖНІСТЬ - у нашому житті? І яке загалом значення ми вкладаємо в це поняття?