Фото

Фото

суботу, 5 березня 2016 р.

Весняна казка

Блакитний вітер розкуйовдив моє волосся, строго й старанно прибране зранку. Це він, пропахлий цигарками бродяга, вигнав весняного дня з цвілої установи, у якій працюю. Не дозволив сісти в симпатичне жовте таксі, а посадив у карету, запряжену не щурами, а справжніми кіньми. Дикун! Карета зупинилася на галявині, де було багато сонця, від якого мружилися і плакали очі. Мої зеленаві очі зацвіли пролісками, а вітер-хуліган тим часом зривав мою жалобну сукню. Що я йому зробила?

День краси й жіночності

Весна ще так ніколи не співала, 
як отепер. Чи то мені так снилось?
Леся Українка 


Навіть Мавку розбудила чоловіча увага напровесні. То чому сьогодні 8 Березня опинилося під загрозою заборони? Це вже давно День краси й жіночності. Час, коли чоловіки компліментами й увагою пробуджують жінок від депресивного авітамінозу. І гендерний паритет під сумнів ніхто не ставить. Подарунки? Меркантильні ж Ви, панове, якщо вважаєте, що жінка їх жадає. "Запам'ятай: все, що можна купити за гроші, - вже дешево", - так говорив геніальний Бернард Шоу. Мої джентельмени з 6-Б привітали дівчаток танцем. Ніщо не цінується так, як увага та щирість. А зірвана квітка ніколи не буде такою ж неповторною, як та, що зросла в природних умовах.

четвер, 3 березня 2016 р.

Отримали листи з Полтави



Близько двох тижнів тому ми надіслали з 6-Б класом листи дітям в Полтаву через Благодійний  фонд імені О.Романовського. І сьогодні отримали відповіді. Це так приємно, коли спілкування продовжується, коло знайомств розширюється. Наразі ми не маємо змоги вільно подорожувати, тому намагаємося компенсувати новими знайомствами. Полтавчани, окрім листів, надіслали ще й малюнки, подарунки. Наші емоції зашкалювали. Готуємося до написання відповідей другого етапу. 

Сватове-Хуст. Скайп-урок літератури рідного краю

Сьогодні багато критикують різноманітні конкурси, "Учитель року" зокрема. Але саме завдячуючи участі в ньому, наразі маю багато друзів-колег з інших регіонів України. Ми жодного разу не зустрічалися, лише спілкувалися в соцмережах. Так, в одній із розмов із Олесею Василівною Калинич  виникла ідея познайомити й дітей. Новітні технології в допомогу. Крайній Захід і Схід, між нами велика відстань, але ми одна неподільна Україна.