Фото

Фото

суботу, 13 червня 2015 р.

Запаморочення

Аромат меліси лився на неї... Розгублений Майк лив на дівчину чай з мелісою, медом та льодом, який довго шукав у приокеанських кафе. Уявіть лише, тільки в 5-тому  хлопця зрозуміли і приготували рідкісний чай на замовлення. Виявилося, що тут чай з мелісою не користується попитом. А це ж улюблений напій Меліси... Дівчина важко приходила до тями. Південне сонце, літо 2015 року виявилося напрочуд спекотним, та ще плюс 451 градус по Фаренгейту (саме Бредбері був завантажений на айпаді дівчини) зробили свою справу - Меліса знепритомніла.

пʼятницю, 12 червня 2015 р.

Запрошую в співатори

Автор залишив Мелісу в небезпечній для життя ситуації. Певно, цей момент можна назвати кульмінацією. Але далі геть не знає, що робити. Нехай стає, як і всі аї? Залишити читачеві можливість домислити фінал самому, тобто обірвати на моменті "перезавантаження" історію? А можливо, банальна лав-сторі - якраз те, що треба? Без Вас далі не можу. Допоможіть. Можливо, ми пишемо нашу історію... Чекаю на варіанти в коментарях блогу  або особистих повідомленнях ВК.

четвер, 11 червня 2015 р.

Перезавантаження

Усю ніч вона тонула в солоній росі, прозора сукня змокла й розповзлася на нерівномірне латаття, дівчину судомило. Аї ніколи не плачуть. Уранці прийшов лікар-інженер. Його викликали в крайньому випадку - за потреби переформатування. Що це таке? Повне перевантаження організму. Чіп айпада вмонтовують глибше в серце. Це значно підвищує інтелектуальний коефіцієнт, а натомість знижує емоції та відчуття. Ця процедура небезпечна тим, що перезавантажені аї не можуть виходити з будинку. Але то зовсім не страшно, оскільки абсолютно всі потреби може задовольнити комп"ютерна техніка. Більшість аїв уже давно перезавантажилась і наблизились до абсолюту. І справді, їх вік геніальний: немає ніякого насилля, злочинів, в"язниць, ліків, лікарень, хвороб, пристрасті, болю, війни, смерті. Так, аї не помирають. Коли тіло зношується (років через 300 існування), до свідомості підключається гра. Ай продовжує життя у віртуальному вимірі в тілі іншої істоти. Так триває безкінечно. Аї вічні! Ідеальна людина - ніяка людина. Такі вони - аї.

середу, 10 червня 2015 р.

Меліса

Айпад- 2006 розповів Мелісі, що друг - це «особа, зв'язана з ким-небудь дружбою, довір'ям, відданістю; товариш, приятель; протилежне ворог. Але мине час, і друг, як показує тисячолітній досвід, причинить біль, такий сильний, що в епоху аїв дружба скасована як рудимент». Епоха аїв – це її епоха. Розумна, досконала. Усі аї дуже красиві й розумні. Після народження в них відщипують  часточку серця, яка відповідає за відчуття й емоції, та приєднують чіп, сполучений з айпадом, тому вони й аї. Таким чином, її генерація напрочуд інтелектуально розвинена. Нобелівську премію скасували більше півтисячоліття тому, оскільки кожен ай чи не щодень робить наукове відкриття. Сама Меліса їх зробила кілька сотень: шоколад без калорій, самополіровка нігтів, ще щось. Усього вже навіть не пам’ятає. Але безперечно, це дуже важливо й головне – корисно. Кожен ай – геній. Вони нічим не пахнуть. Косметика, парфуми давно припинили існування. Аї довго йшли до досконалості і, звісно ж, прийшли. Аби бути довершеними, треба бути ніякими. Їхня шкіра тонка, одяг прозорий, волосся біляве, довге, тонке, вага не більше 50 кг., очі світлі, на викоті, голос тихий, майже нечутний, вони знають майже все, бо поки знаходяться в ай-будинках, приєднані до айпадів. Щоб їхнє життя було безтурботне, не треба лишень виходити з дому. Тоді безмежний Інтернет поглибить їхню ніяковість і зробить ще більш ідеальними.

вівторок, 9 червня 2015 р.

Друг...Не розучіться дружити-жити

Йшло літо 3015 року. Меліса чомусь вийшла зі свого ай-будинку і, незважаючи на суцільні віруси й інфекції, без скафандра й навіть распіратора зробила перші кроки в сад.Страшна спека (в ай-будинку завжди 20 з плюсом), дивні звуки, запахи. Навіщо це довкілля? Очі не захищені, хочеться чхати й плакати. І як раніше жили доцивілізовані пращури? Вона щойно читала вірші про перше кохання, цілунки. Що за маячня? Це ж не гігієнічно?Фу, навіть примітивно якось! Між іншим, вона жодного разу нічим не хворіла, не знає, що таке біль, ні  тіло, ні душа не були травмовані. Її кров кришталево-прозора й стерильно-чиста. Бридко стало Мелісі від прочитаного. Їй зараз 17, ще років 10 можна почитати дивні вірші про кохання, а потім підбере собі бездоганну пару - ай-чоловіка, з урахуванням її темпераменту, зросту, смаків. Разом вони з допомогою спеціальної комп"ютерної програми сконструюють собі нащадка - ай-дитину. Звісно ж, одну. Ай-Землю не можна перенаселювати. Кожній ай-родині одна ай-дитина. І ніяких сварок, непорозумінь, пристрастей. Нащо ці пережитки доісторичного минулого? Сьогодні вона живе в епоху розумного щастя, усе довкола досконале. Вона ідеальне створіння людства. Вага 45 кг., зріст 165 см, шкіра біло-синявого відтінку, очі блакитні витрішкуваті, інтелектуальний коефіцієнт зашкалює, тестування показало, що Меліса або інженер, або програміст. За кілька місяців контрольний тест обере їй професію і програму для навчання.Не виходячи зі свого ай-будинку, вона здобуде професію і буде працювати. Усі зв"язки виконує ПК, нема потреби виходити на вулицю і наражати себе на небезпеку. То чому раптом вона вийшла?

понеділок, 8 червня 2015 р.

Врятуй Доббі

Любі друзі! Мій організм виснажений! Уже три дні без цукерок і морозива. Потребую термінової реанімації. Сподіваюсь на Вас. Змініть фінал моєї історії. Покажіть небайдужість свою!!!!!! Коментарі можете залишати будь-де: хочете на сторінці, хочете після повідомлення. 

неділю, 7 червня 2015 р.

Доббі продовжує поповнювати сторінки

На вихідних Доббі перепочив, викупався у місцевій річці, назбирав полуниць, позасмагав під сонечком, виспався. Аж тут подумав, чи не дочитали діти запропоновані книжечки, а то вижене мене вчителька з роботи. Хто тоді морозивом пригостить милого Доббі? Отже, відпочили - тепер давайте спілкуватися. Що Ви там читаєте? Що подобається? Що не зрозуміло? Що не подобається? Доббі уважно слухає. Агоооов!!!!!!!!!
Ох, тяжка ж праця педагога(((((((Доббі хоче на річку) Ну, Ви знаєте, що це означає!