Фото

Фото

понеділок, 8 червня 2015 р.

Врятуй Доббі

Любі друзі! Мій організм виснажений! Уже три дні без цукерок і морозива. Потребую термінової реанімації. Сподіваюсь на Вас. Змініть фінал моєї історії. Покажіть небайдужість свою!!!!!! Коментарі можете залишати будь-де: хочете на сторінці, хочете після повідомлення. 

9 коментарів:

  1. 3 дні- це ще нічого))
    Міккі почав читати книгу "Володар перснів".
    Хоч він і бачив вже фільм, грав у гру, але читати все-таки цікавіше))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Доббі ж більше нічим не харчується, крім цукерок і морозива! Тому доведеться реанімувати миле створіння.

      Видалити
    2. Нагадую, виключно цукерками й морозивом. Він не може голодати днями. Поділіться враженнями від прочитаного, любий Міккі! Де Ви, Герміоно?

      Видалити
  2. Я завжди тут, довго думала, що обрати для читання, та обрала"Голодні ігри: Переспівниця".Це вже 3 частина.Звісно ж, існує ще й фільм, а я хочу книжку прочитати:)Передавайте привіт Доббі)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Передала. Він щасливий) Відвідайте "Літературну кав"ярню", можливо, знайдете собі щось цікаве. Також не забувайте про програмову літературу для 9 класу. Приємного читання. Якщо Вам нескладно, залишайте цікаві цитати з прочитаних книг. Десь тут, у блозі.

      Видалити
  3. Добрий день)Дуже цікаво,як там поживає Доббі?Коли я читала книжку, мені сподобалася ця цитата:
    "Возможно, Пит прав: мы уничтожаем друг друга, чтобы наше место занял другой, более достойный вид. Ведь с существами, которые улаживают разногласия, жертвуя своими детьми, что-то явно не в порядке".

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Йому тяжко. Виснажений від ітелектуального голоду. З творчістю Сьюзен Коллінз поки що незнайомий, але обіцяє почитати "Сойку-переспівницю") Приємного тобі відпочинку й читання, Герміоно)

      Видалити
  4. Сподіваюся з ним буде все добре)Дякую,взаємно)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так. Ось тільки він хоче назад у казку. Тут йому сумно. Але це можливо лише за тієї умови, що хтось із учнів дочитає список літератури до кінця. Ось тоді Доббі буде вільний. А до того часу лише морозиво й цукерки. І то вкрай рідко((((((((

      Видалити