Фото

Фото

пʼятницю, 29 січня 2016 р.

А з 6-Б під час карантину буде працювати Маша

Надворі дощ і мряка. Сніжок розтав... Напевне, більшість сумує вдома. Пропоную нового друга - Машу. Допоможіть їй, будь ласка, продовжити вивчати тему "Іменник". Цього разу домашнє завдання милої мультяшки - розподілити іменники І та ІІ відміни по групах. 
Завдання потрібно виконати в зошиті. 

Карантин не канікули, тому Доббі повертається до 9-А класу

Нагадую всім, що карантин подовжили до 8 лютого. Це означає, що наша зустріч переноситься на понеділок. Здоров"я - це головне, але й карантин не канікули. У зв"язку з цим до учнів 9-А класу повертається милий добрий знайомий - Доббі. Хто не співпрацював з ним улітку, не годував цукерками й морозивом, має змогу надолужити згаєне зараз. Давнім друзям Доббі теж зрадіє і допоможе повторити вивчене. Він нагадує, що в тестах ЗНО чи ДПА немає відповіді "У нас був карантин!"

четвер, 28 січня 2016 р.

Знову карантин

Сьогодні ми вийшли на один день навчання - і знову карантин. Начитавшись відгуків про те, як діти не люблять школу й радіють карантину, уважно придивлялася до реакції свого класу. 6-Б не радів. Навпаки, вони не могли розійтися. Лишилися допомогти черговим. А потім довго гралися в сніжки на шкільному подвір"ї, бо ж сніг завтра розтане. Коли їх намагалися відправити додому, сказали, що Оксана Володимирівна розповідала про грип і тепер вони знають, що не можна захворіти, весело граючись на свіжому повітрі з друзями. Такі слухняні діти) З першого разу все запам"ятовують, а слово класного керівника - закон) 

понеділок, 25 січня 2016 р.

Дню студентів присвячується

Є декілька днів студента, День учителя, але чомусь немає дня школяра) Мені здається, що до студентів можна приєднати усіх, хто здобуває знання. Тож мої вітання! Побажання креативу й цінності кожної миті життя!
Щойно переглядала новини на ФБ, багато постів про карантин. У коментарях ще раз прочитала: "Що роблять учителі в школі під час карантину?" А ще усміхнулася від фрази:" У мене вдома танці! І чому діти так не люблять школу?"
Чому одразу не люблять? Якийсь вроджений песимізм у нас) Можна ж просто сказати: вони радіють відпочинку. Адже навчання - це тяжка, хоч і захоплива праця. Також можливості виспатися. Більшість підлітків совенята. Юний організм дуже хоче спати о 7 годині ранку. Мій їх дуже добре розуміє) А ось о 9-10 ми вже щасливі)

Маша звертається по допомогу до учнів 6 класу

Дорогі шестикласники! Маша знає, що у Вас карантин і просить допомоги. Саме зараз вона вивчає тему "Відміни іменників", яку ми вже опанували. Зверніть увагу на розпач дівчинки! Ну ніяк не може второпати, як виконати домашнє завдання. Надія лише на Вас.