Фото

Фото

суботу, 9 квітня 2016 р.

Весняне запаморочення або небанальний happy end

Аромат меліси лився на неї... Розгублений Майк лив на дівчину чай з мелісою, медом та льодом, рецепт приготування якого довго шукав в інтернеті.   Це ж улюблений напій Меліси... Дівчина важко приходила до тями. Активне весняне сонце  виявилося напрочуд спекотним та ще й плюс 451 градус по Фаренгейту (саме Бредбері був завантажений на айпаді дівчини) зробили свою справу - Меліса знепритомніла.

середу, 6 квітня 2016 р.

Коли школа не зовсім школа

Канікули - дивовижна пора, яка дозволяє апробувати школу як не зовсім школу, учителя як не зовсім учителя, телефон як не зовсім телефон. Сьогодні дозволила вчити себе. Між іншим, уперше в житті потрапила в селфі) І це не жарт! 
Я умію користуватися телефоном як телефоном, як ліхтариком, калькулятором і навіть фотоапаратом, про інші функції лише здогадувалася) Тож 9-А люб"язно погодився провести лікбез для учительки. Ви думаєте: ми балувалися? Зовсім ні! Працювали над проектом "Мій Шевченко". Певне, і у Вашу школу надійшло запрошення взяти участь у конкурсі МАН. Нас зацікавила номінація "Відеоматеріал". Щоправда наш проект вийшов за межі конкурсу. Ох, ці межі. Життя безмежне!!! Але про результати проекту пізніше. Ми ще нічого не бачили. Тим паче, учителька нічого подібного в житті не робила. Повний профан. Одна надія на учнів!

вівторок, 5 квітня 2016 р.

Канікули



Багато є думок з приводу того, чи потрібні шкільні заходи на канікулах, бо ж канікули - це канікули))). Перепрошую за тавтологію, але інакше не скажеш. Начебто діти повинні не хотіти йти до школи, проте чомусь приходять. Звісно, не всі. 
Ви, напевне, уже встигли подумати: учитель примушує. Зовсім ні. Явка добровільна. Абсолютно)
Так, на канікулах, тим паче весняних, школа трохи "нудна", оскільки надворі сонечко і щосекунди відбуваються якісь зміни: розпустився листочок, з"явилася нова квітка, прилетів метелик, виліз із щілинки жучок. Саме час завітати в гості. І ми вирушили до Благодіного фонду імені О. Романовського, де волонтерить наша Ірина Миколаївна. Хто зустріне дітей тепліше, ніж мама.