Фото

Фото

суботу, 19 грудня 2015 р.

А Ви написали лист Миколаю?

Сьогодні особливий день, і ніч була чарівна, сповнена надій на диво. Зранку кожна дитина зазирнула під подушку з метою знайти подарунок. Напередодні майже з усіма класами писали листи. Діти змінилися... Вони вже не просять ні ґаджетів, ні девайсів, натомість чекають миру, любові, добра. Ось якби ті, від кого залежить наша доля, майбутнє дітей, зачитали ці листи... 
Говорять, що в передріздвяні  дні небо відкрите до наших молитв, звідти спостерігають за нашими справами. Загадаймо "правильні" бажання... Можливо, наша спільна  молитва допоможе. 

неділю, 13 грудня 2015 р.

День благодійності

Сьогодні день благодійності. Це спонукає до роздумів... Благодійність... Доброчинність... Для цього не день потрібен, а ціле життя. Життя не заради власного іміджу, а заради справжнього добра. Приємно, що є такі люди, які, справді, цьому присвятили власне життя, поєднали з творчою кар"єрою. Якщо зазирнути в тлумачний словник української мови, то можна знайти багато слів, пов"язаних із "добром", - це і милосердя, і гуманізм, і меценацтво, і доброчинність.

День народження трагічного українського романтика



Друзі знали М.Хвильового як веселого комунікабельного чоловіка, а читачі як філігранно-вишуканого елітарного романтика-трагіка. Такої стилістики українська література до нього, певне, ще не бачила? Чи зустрічалася з подібним європейська? Найпромовистіше про митця розкажуть його ж цитати: