Фото

Фото

суботу, 16 січня 2016 р.

Чи буде 2016 роком Івана Франка?

Розпочав свої кроки 2016. Минає 160 років від народження і 100 років від смерті Івана Франка. У мережі шириться інформація, що рік визнає ювілейним Львівщина та Прикарпаття. Цікаво, чи буде 2016 роком Івана Франка по всій Україні? Постать кульмінаційна для розвитку нашої культури. 
Пригадую, у студентські роки вивчала творчість  Франка скурпульозно, оскільки питання про Каменяра трапилося на вступних іспитах, а потім на бакалаврських. 
Пропоную усім охочим познайомитися ближче з непересічністю митця та його родини. 


Різдвяна подорож

Якби мені сказали ще кілька років тому, що я наважусь із 19-ма дітьми вирушити в подорож в іншу частину країни, не повірила б. Але життя навчило не боятися. Виникло бажання показати дітям красу Батьківщини, місцевості, яких не торкнулася війна, у яких панує мир. Так, увечері 3 січня в пошуках "духу Різдва" ми вирушили на Прикарпаття. 4 січня на нас чекав Київ. Для більшості діток це було перше знайомство зі столицею, тому навіть 20-градусний мороз був неспроможний зіпсувати наші враження. Спочатку була оглядова екскурсія визначними місцями. Погляньте на фото, біла голубка - вісниця миру, і діти Сходу...

понеділок, 11 січня 2016 р.

А Ви сказали сьогодні "спасибі"?


У світі є багато слів. Людям властиво довго говорити. Подекуди занадто... А ось одне слово ми часто забуваємо вимовити... Просто йдемо і... Можливо, тому й виділили йому цілий день. 11 січня  - день "Спасибі". Спасибі за те, що настав цей день, що він добігає до красивого снігового завершення. Спаси нас, Боже... "Спасибі". Можливо, даремно забуваємо?