Фото

Фото

пʼятниця, 16 жовтня 2015 р.

Осінні канікули або Хогвартс на першій реставрації

Юні друзі, а також їх батьки! Вітаю з успішним подоланням першої четверті!

 Часу для відпочинку маємо достатньо - 2 тижні. Чим зайнятися? По-перше, скористайтеся чарами осіннього тепла, відвідайте ліс, парк. На прогулянку не забудьте взяти фотоапарат, зафіксуйте на  світлинах колористику падолисту. Пропоную конкурс на найкумедніше та найзворушливіше осіннє фото.


По-друге,  влаштуйте сімейні вечори читання із запашим чаєм та тістечками( бажано власного виробництва - бабуся або гугл в допомогу). Вечори перегляду якісних кінофільмів.
По-третє, не забудьте захопити на прогулянку друзів. Якщо погода не дозволить, запросіть їх додому. Можете подиктувати один одному диктанти) Поговорити про літературу, музику, кіно, життя...
По-четверте, не забудьте виконати домашні завдання. Ранні та довготривалі канікули можуть вибити Вас із навчальної колії. Запрошую відвідувати блог, де я буду залишати підказки для допомоги в навчанні. 
P.S. Якщо Вам потрібно буде в Хогвардс, потелефонуйте зазделегідь, щоб переконатися в присутності необхідного чарівника. Хоч і реставрація... але для учнів двері завжди відчинені. Такі вже чари ... школи.

Немає коментарів:

Дописати коментар