Фото

Фото

понеділок, 11 квітня 2016 р.

Сильні світу цього або як побороти "весняну депресію"


Коли надворі неймовірна краса, посміхається сонечко, щебечуть птахи, усе частіше доводиться чути, що в людей опускаються руки, немає сил, нічого не виходить. Навіть учні молодшої ланки знають діагноз цьому - "ДЕПРЕСІЯ". Саме тому важко намалювати плакат на канікулах, прочитати книгу - узагалі все важко. Звісно, можна зіслатися на втому, на весняний авітаміноз. Я би ще сказала, що нам бракує життєвої мотивації. Якось  застрягли в занудній інертності, пасивності, боїмося довіритися теплу й виповзти зі свого кокону, проявити себе на всі 100. Боїмося оточення, а найбільше себе самих. Коли маєте час, пропоную переглянути мотиваційне  відео про сильних світу цього - діє як сильний антидепресант. 

Днями до Києва приїздив Нік Вуйчич. Перед тим, як заглибитися у власні проблеми, вигадати нові комплекси, послухайте цю людину. 
Ще маєте сумніви? Цього разу пропоную художній фільм, знятий на основі біографії Стівена Хокінга. 
Можливо, Ви ще думаєте, що все це далеко і в нас нічого подібного бути не може. Помиляєтеся. Леся Українка - український романтик і стоїк в одній особі. 
Тож, якщо саме зараз настала мить розпачу, перегляньте відео, а потім ідіть до лісу, поля, галявини чи гаю і розбудіть у собі мавку, сильну, пробуджену весною особистість.



P.S. Я в жодному разі нікого не звинувачую в симуляції і не відхиляю депресію. Це складне психічне захворювання, тож діагностувати його в себе самостійно не варто. Ми ж часто називаємо так поганий настрій чи будь-яке незадовільне самопочуття, із якими спроможні боротися самостійно. Відтак весна й депресія - антоніми - запишіть так у граматиці свого життя. 

Немає коментарів:

Дописати коментар