Фото

Фото

четвер, 4 червня 2015 р.

Доббі-трудяжка, хіба він не заслужив на морозиво?


Доббі наполегливо працює. Щодня читає й додає тексти з короткими анотаціями на сторінки для читання влітку. А Ви? Ви збираєтеся погодувати миле створіння морозивом? У таку задуху він не виживе без ласощів? Чи Ви вирішили, що якщо у фільмі Доббі гине, то за ним не треба доглядати? Давайте пригадаємо специфіку жанру фанфік. Ми спроможні змінити фінал. На які Мальдіви може поїхати вчителька, якщо уже другий день її заступника ніхто не погодував, не поспілкувався з ним? Тож чекаємо. А Доббі ще й голодний. Де ж Ви, Міккі Маус та інші?
Невже все так? Ця мила анімашка й справді нагадує професію вчителя...

12 коментарів:

  1. Міккі Маус просто збирає морозово для Доббі, щоб він зміг насолодитися його смаком))
    Тільки зараз Міккі годує Доббі читаючи Рея Бредбері :3
    І він не дасть Доббі померти з голоду.
    так що вчителька може спокійно їхати на Мальдіви))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А що саме з Бредбері читаєте Ви? З чим морозиво?

      Видалити
    2. Морозиво з полуничною начинкою.
      воно прикрашене Кульбабами, а приносять його Марсіани)))

      Видалити
    3. Клас) Приємного вечора."Був тихий ранній ранок, і містечко, ще оповите темрявою, безтурботно спочивало. У повітрі вчувалося літо, і вітрець віяв по-літньому, і все навколо повільно й розмірено дихало теплом. Досить було встати з ліжка й визирнути у вікно, щоб побачити: це ж і є початок справжнього вільного життя, перший ранок літа".

      Видалити
    4. Дякую)) Вам теж приємного вечора)))

      Видалити
  2. Добрий вечір!Я дуже хвилююся за Доббі,меня його шкода,буду годувати Доббі читаючи"Конотопську відьму".Я не хочу щоб ваш помічник був голодний або ж помер з голоду(((Тож будемо його рятувати;)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ще б не шкода, головою об стінку! А відьма таки мила, чи не так?

      Видалити
    2. Дуже,але це нібито добро,яке вона всім зробила,було не щире.Вона отримала по заслузі.До речі,дуже кумедна повість)

      Видалити
    3. Можливо, це гротеск, але часто так буває, що нібито добро, яке ми чинимо людям, часто на їхнє ж прохання, обертається зворотнім боком до нас самих. Так, повість кумедна. Як бачите, містика - складова української ментальності.

      Видалити
  3. Доброго ранку!)
    Дуже цікаво дізнатися, що Доббі думає про такі слова "Вони вже давно зупинилися там, де треба було зупинитися нам років сто тому."Бредбері
    Було б краще нам , якби ми зупинили прогрес технологій років 20 тому ?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Життя - це рух, його неможливо зупинити, якби того не хотілося. Як прекрасно літати уві сні, але це мине з віком. Бредбері - проникливий філософ, але текст не слід сприймати буквально. Доббі вважає, що слід не прогрес зупиняти, а підвищувати коефіцієнт відповідальності за вчинки людей, наукові експерименти. Все непросто у нашому житті. Але коефіцієнт шкоди не повинен перевищувати бажаної користі.

      Видалити