Фото

Фото

субота, 2 січня 2016 р.

Рік мавпи - наш рік! Вас вітає 6-Б)

З Новим роком та Різдвом Христовим, дорогі друзі!
Мало хто знає про те, скільки одразу професій має опанувати вчитель. Звісно, у педагогічних вишах про це дещо замовчують) Ви думали: просто навчати дітей? Де там) А мазати розбиті коліна зеленкою, а клеїти шпалери й фарбувати влітку клас, а виготовляти різноманітні вироби, малювати плакати, слухати маленькі інтимні сповіді, мирити затятих драчунів, виступати віртуозним дипломатом у взаєминах із батьками, писати сценарії до свят, бути режисером-постановником, хореографом, співаком. Ви не вмієте цього всього?)))))))))))) Гайда до школи - Вас там усього навчать. Запитаєте: хто - відповім: діти. Хто ж іще?


Мені особисто щастить і з батьками, і з учнями. Разом ми можемо впоратися з усім. 
Яким би не був складним 2015 рік, але проводжали ми його з радістю й усмішкою. У нас попереду 2016 - рік мавпи. Це рік моїх діток. Подивіться на їх посмішки! Отже, на нас чекають приємні несподіванки. 
Сьогодні стало модно запрошувати на свята до школи аніматорів. Це значно полегшує роботу класного керівника. Але для мене неодмінним атрибутом свята є спільне написання з дітьми новорічної казки, підбір музики, розучування пісень та запальних танців.

Цього року ми вирішили порушити актуальну для сучасних підлітків тему - дитинство й мережа. І справді, грудень притрусив сніжком та пощіпав морозцем лише наприкінці. До цього часу дощило і дітлахи проводили дозвілля з улюбленим ґаджетом. Ось і вирішили ми показати, як відбудеться один лише день у школі, коли не працюватимуть жодні технічні пристрої, навіть калькулятори. Мої учні чесні - вони зізналися, наскільки багато відіграють у підготовці домашніх завдань ГДЗ. Тож разом із Дідом Морозом, Снігуронькою та Бабою Ягою ми вирушили не в дивокрай, а до школи, у якій і вчителями, і учнями були діти 6-Б класу.

Запрошуємо на урок математики. 

А це українська мова. 


Інноваційне викладання англійської в ритмі хіп-хоп)


І нарешті фізкультура!


Спочатку, зізнаємося Вам, було тяжкувато, але згодом виявилося: дитинство - це завжди весело! Навіть без Інтернету)


Немає коментарів:

Дописати коментар