Фото

Фото

четвер, 24 березня 2016 р.

Що таке благодійний фонд?

Учора показували сюжет про те, як одна панянка витрачає на дизайнерський одяг для своєї чихуахуа близько 43 тисяч доларів - сьогодні на виховній годині зустрічалися з працівниками благодійного фонду. Саме з їх допомогою ми листуємося з полтавськими дітками. Скільки людей - стільки й доріг. Про одних знімають новини - інші просто допомагають людям, приходять спілкуватися в школу. 
 Ми дізналися, хто такі волонтери,  що в нашому районі в селі Оборотнівка мешкає родина, яка має 10 дітей, у нашому місті багато  переселенців з малечею, що в сусідніх містах після окупації згоріли бібліотеки.  Допомогти їм може будь-хто, а не лише заможні люди. Дитяча іграшка, давно прочитана книга для когось може бути справжньою радістю. Пригадалися слова Микити Чернявського: "Людям важче".
 Нам запропонували взяти участь у суботнику, акції "Дерево миру". Усі пропозиції мої шестикласники сприймають з ентузіазмом.



А ось і довгоочікувана мить - листи-відповіді  з Полтави. Ми вирушили в уявну екскурсію містом із білими альтанками та ошатними парками. 


Дитячі листи такі щирі, безпосередні)



Взяли до уваги полтавське ноу-хау - колективний лист. Я раніше наївно думала, що лист пише одна особа іншій, але це далеко не так. Виявляється, що адресантів водночас може бути 2-3 чи то навіть 4. Цікава практика). 


Ми вирішили теж не відставити  - спробуємо написати колективний лист від 32 учнів 6-Б класу. Має бути цікаво. 





Немає коментарів:

Дописати коментар