Фото

Фото

вівторок, 31 травня 2016 р.

Перше випробування 9-класників - диктант

Дорогі міні-випускники, Ви завершуєте другу сходинку школи, а значить, попереду чекають випробування - іспити. У початковій школі Ви вже складали ДПА. Цього разу все більш свідомо. Невипадково і хвилювання відчутніші. Завтра ми пишемо диктант. Це звична наша форма роботи. Прошу налаштуватися на зосереджений лад, упіймати хвилю уважності й оптимізму. Вірте у свої можливості, бо вони у Вас безмежні. Підіймайте планку успіху вище й вище. 
Нагадую, що хвилювання - це нормальний стан людського організму. Гормони покликані допомогти нам стати витривалішими. Тож ніякі антидепресанти Вам не потрібні, окрім випадків, пов"язаних зі станом здоров"я. Вечірній стресовий стан (якщо такий є) допоможе зняти класична музика, цікава книга, теплий чай з мелісою та медом, збірник диктантів).
Для повноцінного відпочинку Вам потрібно спати мінімум 8 годин, тому не затягуйте сьогоднішній вечір. 
Прокинутися завтра слід з оптимістичним настроєм. Не забувайте: перший день літа. Почніть ранок із компліментів. Ви розумні! Ви багато вивчили в школі за 9 років! Ви писали диктанти разів 100 в житті! Ви стаєте дорослішими з кожним випробуванням! 

Любі 9-класники, Вам не потрібні ні паперові  шпаргалки, ні  технічні засоби для списування!!! ВИ ЗНАЄТЕ МАЙЖЕ ВСЕ! УСЬОГО НЕ ЗНАЄ НІХТО! Намагаються списувати на екзаменах закомплексовані невдахи, які ніколи не повірять у власні сили, не відчують барви життя. Не зважайте на авторитет сусіда. Навіть авторитети помиляються!  Дослухайтеся і до розуму, і до інтуїції.
Знайте, я  вірю в кожного з Вас! Успіхів! Приємного вечора. Спокійної ночі й оптимістичного ранку!!!   

3 коментарі:

  1. Дякую, Оксано Володимирівно, за віру в учнів і чудові поради. Вони молодці! У них обов'якого все вийде!

    ВідповістиВидалити
  2. Спасибі за поради! У середньому диктант ми написали на десятку.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Нам є куди рости, попереду 10 клас. Але спочатку ДПА з математики, української літератури та КАНІКУЛИ. Нехай щастить!

      Видалити