Фото

Фото

пʼятниця, 5 лютого 2016 р.

Виходимо із зимової сплячки


І хоч лютий не лютий, але скоро весна. Такий прогноз видав Тимко, помічник українського гідроміцентру. Бачите, уже прокинулися навіть байбаки). Час і нам, юні друзі, виходити із зимової сплячки. Подовжені канікули, карантин розслабили й приспали, а в понеділок 8 лютого школа кличе на заняття. Як же зібрати себе? Пропоную декілька порад, аби безболісно вийти зі сплячки.

1. Основним позитивним моментом довгого сидіння вдома є можливість виспатися. Чи не звикли Ви часом прокидатися по обіді? Жайворонок - теж птаха. Щоб не було дуже складно прокидатися в понеділок, раджу на вихідних потренуватися вставати близько сьомої ранку. Ви помітите, що сонечко вже прокинулося: день став довшим.
2. Школа не лише уроки й суворі вчителі, а передусім це мікромодель життя. Саме в ній на Вас чекає багато друзів, цікавих пригод. А клас - це родина. Раджу розгорнути щоденник і записати розклад, пригадати вчителів, які викладають уроки, згадати кумедні, цікаві моменти. Упевнена, що таких багато. 
3. Як наздоганяти матеріал? По-перше, Ви виконували домашні завдання, які виставляли вчителі на блогах та сайті школи. По-друге, Вас ніхто не збирається пристрасно опитувати в перші дні й ставити незадовільні оцінки. Учителі мудрі, вони допоможуть засвоїти навчальний матеріал без проблем.
4. У Вас виникло бажання не йти в школу? Ви просто пересиділи вдома. На вихідних купіть нове канцелярське приладдя: ручку, зошит, олівець. Складіть портфель. Думайте тільки про хороше, і все неодмінно буде добре. 
5. Вам важко прокидатися зранку? А Ви помрійте в перші хвилини по дзвонику будильника про новий день, про одяг (не спортивний, не піжаму). Про цікаві зустрічі й розмови.
Школа за Вами сумує. Їй нестерпно без дитячого сміху. Я буду рада нашій зустрічі!

2 коментарі:

  1. Спасибо, Оксана Владимировна, за позитивный настрой, за советы))))после таких слов хочется идти на работу..... к детям! Ребята, мы вас ждём!

    ВідповістиВидалити
  2. Ви маєте рацію. Я, наприклад, утомилася мити підлогу та меблі і маю надію знову відчути себе ВЧИТЕЛЕМ(. Це можливо лише з дітьми. Вони зрозуміють і пітримають)

    ВідповістиВидалити