Фото

Фото

середа, 13 травня 2015 р.

Радію з тобою, золота моя школо

Сьогодні різне говорять про золоту медаль. Багато хто стверджує, що це пережитки минулого і слід наважитися скасувати таку нагороду. Але поки що медаль залишається мрією випускників, одним із перших кроків до самоствердження.Сама золота медалістка 2001 року, тому не мені судити. 
Приємно констатувати той факт, що новацію ЗНО-2015 - зарахування результатів з української мови як ДПА - з успіхом подолали 5 претентентів на золоту медаль загальноосвітньої школи №2 м. Сватове(тобто всі!). У своєму арсеналі маємо одну 12, дві 11 та дві 10. Дякую Вам, випуск 2015, за плідну співпрацю, бажаю подальших успіхів, складіть наступні іспити ще краще. Сізіф доштовхав черговий камінь до гори, тепер має,  нехай мить, але свободи, поки його тягар котитеметься вниз, оскільки камінь упаде швидше, ніж титан спуститься. Отака вона свобода, але все одно того варта...

4 коментарі:

  1. У свою чергу ми, випускники 2015, дякуємо Вам за ту турботу, піклування, переживання, які Ви переживали разом з нами. Дякуємо за ті знання, які Ви нам дали. Глибоко-глибоко вдячні Вам! Ви-найкраща!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Радію з Вами, Оксано Володимирівно, і вітаю Вас! Чудовий результат плідної, кропотливої, творчої, повсякденної роботи!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую. Але працювати можна лише з тими, хто хоче цього. На рівні підсвідомості працювати, на жаль, не вмію.

      Видалити