Фото

Фото

пʼятниця, 15 травня 2015 р.

Нарешті їх винайшли - ліки від нещасливого кохання (проект учнів 8-А класу)

Отже, нагадую, що учні 8-А класу отримали творче завдання - вигадати препарат від нещасливого кохання. Роботу виконано. Звітуємо:
Інструкція до препарату "Любофін". Розробник: Долматова Марія.
Цей препарат допоможе вам забути про нещасливе кохання і знайти нове, у якому неодмінно пощастить. Ліки містять спеціальні елементи, за допомогою яких зневірені в коханні люди знаходять собі пару. 
Протипоказано: закоханим, заміжнім або одруженим, вагітним ( бо дитина не вмітиме любити).
Побічні ефекти: викликає залежність у дітей від 12 до 14 років, у старших спостерігалася тимчасова амнезія, ненависть до колишніх коханих.
Особливсті вживання: уживати виключно за потреби, 3 таблетки  в день за один прийом.
Форма продажу: без рецепта
Ціна: 50 гривень за упаковку зі 100 таблеток


Інструкція до препарату "Антилав". Розробник: Проскура Аліна
Допомагає усім нещасливим закоханим. Має моментальний ефект. Дозволено вживати з народження. На мишах не апрбовано, одразу на людях. Після випитої одного разу пігулки людина вже не може жити без наших диво-ліків, але, можливо, вам пощастить.
Протипоказань немає. Хочете перетворитися на бездушну істоту, будь ласка. 
Ціна одного блістера всього лише 150 гривень. Якщо купуєте кілька препаратів, то другий за півціни. Якщо підсадите друга на вживання цього препарату, то вам він буде безкоштовним. А якщо родину, то ще й отримаєте грошову винагороду.
Побічні ефекти: втрата відчуття реальності, людяності
Для купівлі рецепт не потрібен

"Антипуаритин" - дієвий препарат проти мук нерозділеного кохання. Можна вживати з перших днів життя. Мерчандайзер: Дзюба Ростислав. Ці ліки - справжній переворот у вітчизняній медицині. Тепер можна закохуватися хоч щодня, і ніяких проблем: одна капсула допоможе на ранок усе забути. Ви будете першим, хто апробує цей препарат. Не бачимо загрози для вживання вагітним. Пити досхочу. Норму ніхто не встановлював. Хіба можлива норма в коханні?
Побічні ефекти: лише прогноз - можливі втрати репродуктивної функції та моральне звиродніння нації, а так майже нічого. Нежить і головний біль спостерігатися не мають. Але скоріш за все зникне мистецтво, ну й література ваша. 
Ціна: 10 гривень.
Рецепт лікаря для придбання не потрібен.

2 коментарі:

  1. Відповіді
    1. Скоріше це дискусія, чи потрібні вони нам взагалі(ліки)) Чи буває кохання "нещасним"? Чи можна назвати його хворобою? Чи можна й треба "лікувати" "нещасливе"кохання? А інструкції - це своєрідний гротеск.

      Видалити