Фото

Фото

середа, 6 травня 2015 р.

Вітання для 8-А) Маєте можливість заробити додаткову оцінку


Не кажіть, що не чули! 
 Звісно, Ви знаєте, що реклама рухає сучасним  життям. Підлітки і сьогодення - синоніми. Чи не так? Отже, рекламувати доведеться диво-таблетки від нещасливого кохання, про які ми говорили на уроці української літератури. Оформлюємо роботу на аркуші формату А4, креативність не обмежується, а підтримується. Зверніть увагу на обов"язкові елементи: показання для вживання, особливості застосування, побічні ефекти, ціна. Можете використовувати ілюстрації як власні, так і з мережі Інтернет.

2 коментарі:

  1. Цікаво прочитати таку інструкцію) Як на мене, то особливо цікаві міркування учнів, щодо побічних ефектів, а ще не бачу протипоказання...Чи є вони в таких пілюлях?

    ВідповістиВидалити
  2. Обіцяю опублікувати найцікавіші приклади реклами. Як на мене, то протипоказання проти такого роду "пилюль" таки є. Їх в жодному разі не можна вживати творчим людям, інакше зникне мистецтво, література, поезія. Ви багато текстів знаєте про щасливе кохання? Шедеври народжуються, коли душа болить, а серце плаче. Вважаю, що любовні страждання - перевірка на людяність. Що думають з цього приводу ті, для кого триває 15 весна, дізнаємося незабаром.

    ВідповістиВидалити